Power Yoga


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 5 maart 2020 tot en met 4 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 2 april 2020 19:30

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,

  • Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

19 maart geen les ivm teacher training. 

30 april geen les ivm meivakantie.

21 mei geen les ivm hemelvaart.

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series met daartussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Power Yoga maakt je springlevend. Een PROEFLES à € 4,- p.p. is mogelijk tot en met de 2e les en anders voor de daarop volgende cursus.

Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken. 

De docent is Nadine van Loon.

 

Ruimte | DIERENRIEMZAAL

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Power Yoga 11x 2020 mrt - juni €52,50 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Tuinpad is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.