Power Yoga 2023


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 januari 2023 tot en met 1 juni 2023. De eerstvolgende keer is op 9 februari 2023 19:30

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën:

  • Er is nog maar 1 plaats beschikbaar!

  • Toekomstige data:

Betaling met ideal is weer mogelijk!

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series met daartussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Power Yoga maakt je springlevend. Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken. 

Let op! Ex-cursisten hebben voorrang. En ervaring met yoga of deze sport is handig.
Een PROEFLES à € 4,- p.p. is mogelijk tot en met de 2e les en anders voor de daarop volgende cursus.
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

De docent is Nadine van Loon.

Ruimte | DIERENRIEMZAAL

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
2023-1 Alleen Ex-cursist ! €75,75 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.