Power Yoga zomercursus 5 lessen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 juni 2019 tot en met 11 juli 2019. De eerstvolgende keer is op 20 juni 2019 19:30

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,

  • Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Power Yoga biedt een zomercursus aan van 5 lessen voor € 31,50.

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series met daartussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Power Yoga maakt je springlevend.

Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken. 

De docent is Nadine van Loon.

 

Ruimte: Dierenriemzaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Power Yoga Zomercursus 5x €31,75 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Tuinpad is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.