2024 Showdown tafeltennis


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2024 tot en met 16 december 2024. De eerstvolgende keer is op 17 juni 2024 19:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën:  • Toekomstige data:

Showdown tafeltennis
Vertrouw jij op je gehoor en houd je van snelheid en een uitdaging? Dan is showdown misschien wel iets voor jou!

Snelle reactiesport
Showdown is een Europese sport die op alle niveaus wordt beoefend. Het is een sport die veel beoefend wordt door blinden en slechtzienden, maar ook niet visueel beperkten kunnen het spel spelen met een speciaal geblindeerde skibril. 
Het is een snelle sport die lijkt op een kruising tussen tafeltennis en air-hockey. Aan beide zijden van een speciaal ontworpen tafel zit een doel. Het spel kan men winnen door bij de tegenstander te scoren. Er wordt gespeeld met een rinkelbal en een rechthoekig bat. Meer informatie over de sport vind je op de algemene site over showdown of op de site van Gehandicaptensport Nederland.

Vanaf 1 januari 2016 heeft Tafeltennisvereniging Vinkhuizen een afdeling showdown. Daarvoor hebben wij, als buurtcentrum TuinPad, ons aangesloten bij de Gehandicaptensport Nederland. Iedereen die meer wil weten over deze sport kan kijken op de eerder vermelde websites.

Showdown is iedere maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Meld je van te voren aan bij de coördinator van deze groep, Hubert de Vos, via hubertdevos@hetnet.nl, om te voorkomen dat het te druk wordt. De clubcontributie is € 170,00 per jaar.

Klik hier voor een impressie

RUIMTE | Bessemoerzaal, Parkzaal en Dierenriemzaal