Huis-, tuin- en keukenkoor


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 september 2019 tot en met 1 januari 2020. De eerstvolgende keer is op 16 oktober 2019 20:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,  • Toekomstige data:

Het Huis, tuin en keukenkoor is van vele markten thuis en treedt veelal op met een theatrale twist. Optreden doen we in en rond het buurtcentrum en aubades aan buren (bij verjaardagen en feesten).

Het Huis-, Tuin- en Keukenkoor gaat, onder leiding van dirigente Liesbeth van Hoffen, in 2019 verder met het thema “We zitten er weer warmpjes bij”. Met medewerking van regisseur Hiepie Hoogeveen wordt er toegewerkt naar optredens in de buurt. Toneelspel wordt afgewisseld door het koor, dat toepasselijke nummers zingt. Hoe zijn mensen in de loop der tijd omgegaan met “energietransities”. Wat staat ons nu te wachten? Een muzikale verkenning van het thema.

Contributie voorjaar 2019

De kosten bedragen € 55,- te voldoen op IBAN: NL79 INGB 0008042226, t.n.v. Stichting Luisterwijk, o.v.v. “Contributie koor” of à contant. Mocht je een stadjerspas hebben, geef dan je nummer door, dan wordt het bedrag € 45,-.

Voor meer info. mail info@luisterwijk.nl.

 

Klik hier voor een impressie.

 

Ruimte | BESSEMOERZAAL