tekenen & schilderen (ovb)


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 september 2020 tot en met 20 november 2020. De eerstvolgende keer is op 25 september 2020 10:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: , , ,

  • Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Helaas is het niet zeker of deze cursus doorgaat, indien niet vindt er uiteraard restitutie plaats. Dus schroom niet om u aan te melden.

Wil jij je schilderstechnieken perfectioneren? Kom dan naar tekenen & schilderen bij het TuinPad waar u, onder leiding van een ervaren kunstschilder, kan groeien in uw vaardigheden. 

Schrijf u alvast in voor het nieuwe seizoen in september en wees verzekerd van een plek. Inschrijven kan onderaan deze pagina.

De lessen zijn gebaseerd op de vraag van de cursisten. Ik luister naar wat jij nodig hebt. Zo hoef ik niet allerlei onnodige informatie in jou te stoppen. Maar haal ik uit jou wat er in zit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast het lesprogramma bied ik het traject “the Artist way” aan. Het mooiste is dat jij zelf na moet denken over wat je bij mij wilt leren. Ik werk met acrylverf en houtskool. Komend seizoen ga ik met thema’s werken. Ik daag jullie graag uit om een stap buiten je comfortzone te zetten en te groeien.

Docent is Roxanne Monsanto.

Ruimte: Dierenriemzaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
tekenen en schilderen €60,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.