Tekenen en schilderen | door onvoldoende cursisten is dit tijdelijk stopgezet!


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 januari 2019 tot en met 12 juli 2019. De eerstvolgende keer is op 22 februari 2019 10:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: , ,

  • Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Tekenen en schilderen

Op dit moment is het aantal cursisten onvoldoende om deze cursus voort te zetten. Bij voldoende deelnemers, wordt deze weer voortgezet. Meld je vooral aan. De teller staat nu op 4 en dient minstens 8 te zijn.

De lessen zijn gebaseerd op de vraag van de cursisten. Ik luister naar wat jij nodig hebt. Zo hoef ik niet allerlei onnodige informatie in jou te stoppen. Maar haal ik uit jou wat er in zit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast het lesprogramma bied ik het traject “the Artist way” aan. Het mooiste is dat jij zelf na moet denken over wat je bij mij wilt leren. Ik werk met acrylverf en houtskool. Komend seizoen ga ik met thema’s werken. Ik daag jullie graag uit om een stap buiten je comfortzone te zetten en te groeien.

Docent is Roxanne Monsanto.

 

Ruimte: Dierenriemzaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Tekenen en schilderen 10 lessen €60,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Tuinpad is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.