Tekenen en Schilderen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 september 2021 tot en met 19 november 2021. De eerstvolgende keer is op 10 september 2021 10:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: , ,

  • Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Verzeker uw plek en krijg een zeer kundige kunstschilder docent en schrijf u alvast in voor het nieuwe seizoen. Het begint weer in de 2e week van september. Inschrijven kan hieronder.

De lessen zijn gebaseerd op de vraag van de cursisten. Ik luister naar wat jij nodig hebt. Zo hoef ik niet allerlei onnodige informatie in jou te stoppen. Maar haal ik uit jou wat er in zit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast het lesprogramma bied ik het traject “the Artist way” aan. Het mooiste is dat jij zelf na moet denken over wat je bij mij wilt leren. Ik werk met acrylverf en houtskool. Komend seizoen ga ik met thema’s werken. Ik daag jullie graag uit om een stap buiten je comfortzone te zetten en te groeien.

Docent is : Herma van den Borg

 

Ruimte | Dierenriemzaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Tekenen en Schilderen Sept. 10x 2021 €60,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.