Tekenen en schilderen 2


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 januari 2020 tot en met 27 maart 2020. De eerstvolgende keer is op 28 februari 2020 13:00

  • Categorieën: , , ,

  • Sorry, het is uitverkocht

  • Toekomstige data:

Opzoek naar een zeer kundige kunstschilder docent?

Schrijft u alvast in voor het nieuwe seizoen in september en verzeker uw plek. Inschrijven kan onderaan deze pagina.

De lessen zijn gebaseerd op de vraag van de cursisten. Ik luister naar wat jij nodig hebt. Zo hoef ik niet allerlei onnodige informatie in jou te stoppen. Maar haal ik uit jou wat er in zit. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast het lesprogramma bied ik het traject “the Artist way” aan. Het mooiste is dat jij zelf na moet denken over wat je bij mij wilt leren. Ik werk met acrylverf en houtskool. Komend seizoen ga ik met thema’s werken. Ik daag jullie graag uit om een stap buiten je comfortzone te zetten en te groeien.

Docent is Roxanne Monsanto.

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Tuinpad is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.