Stress 2 Flow in 2020


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2020 tot en met 12 februari 2020. De eerstvolgende keer is op 29 januari 2020 14:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,

  • Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Wat is STRESS 2 FLOW?

Stress sluipt erin… en is in onze maatschappij helaas niet meer weg te denken. Ook ligt het ten grondslag aan vele ziektes en ongemakken. Daarom is het des te belangrijker te weten hoe ermee om te gaan en inzicht te krijgen in de oorzaak. Laagdrempelig en authentiek gaat de cursus van STRESS 2 FLOW van start.

In groepsverband wordt, met interactieve bijeenkomsten, ingegaan op het thema stress en wat je hieraan kunt doen. Door in groepsverband oefeningen te doen, met elke week een ander thema, leer je over jezelf en de ander. Het delen van ervaringen draagt bij aan een waardevolle verbinding onderling én werkt stress verlagend. Je krijgt praktische handvaten mee om zelf toe te passen. Gezamenlijk creëren we een gezellige en vertrouwde omgeving waar men kan delen en leren van elkaar.

De groep bestaat uit 5 tot 10 mensen, waar 5 keer een bijeenkomst van een uur tot max. ander halfuur wordt gehouden. Verschillende methodieken worden ingezet, zoals; NLP, Mindfulness, RET en ACT, om een Positieve verandering te bewerkstelligen.

De eerste bijeenkomst betreft een open kennismaking. Hierin leren we elkaar spelenderwijs kennen en krijg je een idee van de inhoud op zo’n avond. Zodra de cursus start is het echter de bedoeling dat je alle avonden aanwezig bent. Op een later moment instromen is daarom niet wenselijk, maar wellicht mogelijk in overleg. In maart/april start een vervolg waar je je alvast voor kunt inschrijven. 

Voor meer info. kunt u Gerlanda mailen info@senszu.nlFacebook of bezoek haar website senszu.nl

Bekijk tevens de leuke nieuwsbrief van Gerlanda Dijkstra

Gerlanda Dijkstra | Stresscoach

 

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Stress 2 Flow 5x in 2020 €25,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Tuinpad is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.