Power Yoga (start bij voldoende aanmelding)


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 23 september 2021 tot en met 9 december 2021. De eerstvolgende keer is op 23 september 2021 18:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,

  • Er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series met daartussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Power Yoga maakt je springlevend. Een PROEFLES à € 4,- p.p. is mogelijk tot en met de 2e les en anders voor de daarop volgende cursus.

Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken. 

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

De docent is Nadine van Loon.

Ruimte | DIERENRIEMZAAL

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Power Yoga Beginner 11x 2021 €52,50 Uitverkocht
Proefles Power Yoga €4,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.