2024 Power Yoga Gevorderd


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 25 april 2024


Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series en alternatieve zonnegroeten met daar tussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Samen bouwen we aan je mogelijkheden in verschillende geavanceerde poses. Rekening houdend met wat jouw lichaam en geest aankan. De serie yogalessen zijn opbouwend dus doorgaand in de al eerder gegeven yogaposes.

Power Yoga maakt je springlevend en geeft je ontspanning na beoefening. 

Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken.

Let op! Ex-cursisten hebben voorrang. En ervaring met yoga of deze sport is een pré.
Een PROEFLES à € 5,00 p.p. is mogelijk tot en met de 2e les en anders voor de daarop volgende cursus. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Docent is Nadine
Ruimte: Dierenriemzaal