Paralympic Bingo NIEUW


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 27 september 2019 tot en met 13 december 2019. De eerstvolgende keer is op 27 september 2019 19:00


Paralympische bingo

Voor mensen met een verstandelijke beperking. Mooie maar kleine prijzen, laagdrempeligheid en gezelligheid staat voorop!

  • Kosten: €1 per kaart
  • Maximum 30 deelnemers
  • Zaal open 18.45 uur
  • Organisatoren aanwezig 18.15 uur
  • €150 prijzengeld
  • 6 rondes 3 prijzen per ronde

Paralympische Bingo

In september start buurtcentrum TuinPad een nieuwe activiteit de Paralympische bingo. Deze bingoavond is voor mensen met een verstandelijke beperking die zich, door de belemmering van hun handicap, genoodzaakt voelen niet deel te kunnen nemen aan activiteiten.

Buurtcentrum TuinPad wil graag deze mensen bereiken en faciliteert ook activiteiten voor mensen met een handicap. Een voorbeeld hiervan is Showdown een sport, ontwikkeld voor slechtzienden en blinden, die een combinatie is van tafeltennissen en air hockey. Deze activiteit, die sinds jaar en dag bij ons gehouden wordt, laat onze wil en commitment zien in het streven als buurtcentrum om een representatieve afspiegeling te zijn van onze samenleving. In het kader hiervan organiseert buurtcentrum TuinPad haar eerste paralympische bingo voor mensen met een mentale handicap.

Heeft u interesse en wilt u zich opgeven dat kan via de website buurtcentrumtuinpad.nl of telefonisch via 050 5776044. Graag zien we u op eerste paralympische Bingo van buurtcentrum TuinPad, we gaan er een feest van maken. Deze activiteit wordt, mits voldoende animo, elk kwartaal gehouden.