Paralympic Bingo NIEUW


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 08 november 2019


Paralympische bingo

Voor mensen met een verstandelijke beperking. Mooie maar kleine prijzen, laagdrempeligheid en gezelligheid staat voorop!

  • Kosten: €1 per kaart
  • Maximum 30 deelnemers
  • Zaal open 18.45 uur
  • Organisatoren aanwezig 18.15 uur
  • 6 rondes 3 prijzen per ronde

Paralympische Bingo

In september start buurtcentrum TuinPad een nieuwe activiteit de Paralympische bingo. Deze bingoavond is voor mensen met een verstandelijke beperking die zich, door de belemmering van hun handicap, genoodzaakt voelen niet deel te kunnen nemen aan activiteiten.

Buurtcentrum TuinPad wil graag deze mensen bereiken en faciliteert ook activiteiten voor mensen met een handicap. Een voorbeeld hiervan is Showdown een sport, ontwikkeld voor slechtzienden en blinden, die een combinatie is van tafeltennissen en air hockey. Deze activiteit, die sinds jaar en dag bij ons gehouden wordt, laat onze wil en commitment zien in het streven als buurtcentrum om een representatieve afspiegeling te zijn van onze samenleving. In het kader hiervan organiseert buurtcentrum TuinPad haar eerste paralympische bingo voor mensen met een mentale handicap.

Heeft u interesse en wilt u zich opgeven dat kan telefonisch via 050 5776044 of 0505710515 (b.g.g.). Graag zien we u op paralympische Bingo van buurtcentrum TuinPad, we gaan er een feest van maken. Deze activiteit wordt, mits voldoende animo, elk kwartaal gehouden.