Mix Hiphop Streetdance – Vrijdag


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 september 2023 tot en met 24 november 2023. De eerstvolgende keer is op 29 september 2023 15:30

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,

  • Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Mix Hiphop Streetdance wordt aangeboden voor de leeftijd 6 tot en met 10 jaar. Geef bij aanmelding alsjeblief het volgende door:
– je leeftijd
– in welke wijk je woont (ter verantwoording naar de wijkraden, die dus financieel bijdragen)

Woon je buiten de Tuinwijk en Paddepoel en is het lastig om het volledige bedrag te betalen, doe eens een beroep op de jeugdfonds sport en cultuur of gebruik je stadjerspas.

Hiphop dance is een streetdance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek. Hiphop dance is onderdeel van de hiphop cultuur, waaronder stijlen als Breaking (Breakdance), Locking en Popping. Deze dansstijl is ontstaan in de jaren zeventig en werd populair door dansgroepen in Amerika.

Wat hiphop onderscheidt van andere stijlen is dat het van oorsprong ‘freestyle’ gedanst wordt. De dansers improviseerden of bedachten ter plekke moves of danspassen. Groepen dansers gingen dan de strijd met elkaar aan in zogenaamde freestyle dans competities. Of wat ze ook wel ‘battles’ noemen. Een wedstrijdje dansen dus tegen elkaar!

Als Street Dance specialist heeft Sylvain Veldkamp, de docent, al deze ontwikkelingen gevolgd en gedanst vanaf de jaren 70. Zo leert hij je echte moves met leuke weetjes en weetjes over de dans.
O.a. bekend van
– Golden Ticket winnaar Holland Got talent 2016
– finalist so you think you van dance 2015
– RUN DMC video Sucker MC’s

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
2023-2 Mix Hiphop Streetdance 10x Paddepoel €10,00 Uitverkocht
2023-2 Mix Hiphop Streetdance 10x Tuinwijk €35,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.