CreaDoe


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 september 2019 tot en met 1 juli 2020. De eerstvolgende keer is op 29 januari 2020 10:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën: ,  • Toekomstige data:

De CreaDoe is voor iedereen die gezellig en hobbymatig creatief bezig wil zijn met anderen. Actuele festiviteiten of feestdagen vormen vaak de thema’s voor de knutselgroep, een voorbeeld hiervan is kerststukken maken. Er zijn standaard spullen aanwezig voor het maken van bijv. (3d)wenskaarten. Deelname hieraan is vanaf € 0,50 inclusief de materialen.

Wil je liever je eigen hobby meenemen, zoals modelbouw, puzzelen, gedichten schrijven of op een andere manier creatief bezig zijn, wees dan WELKOM! Want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Let op!!! Vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag een goed excuus om die leuke man of vrouw, waar je al een tijd een oogje op hebt, eens te verblijden met een presentje, kaart of leuke attentie. In het kader hiervan is er 5 februari een leuke knutselochtend van 10.00 tot 11.30 Tijdens deze knutselochtend kunt u een geschenkdoos of een een schildershart maken. Kosten bedragen 2,50 geschenkdoos & 3,50 schildershart.

De CreaDoe valt samen met de koffieochtend. Koffie en thee zijn € 0,50.

Veel gezelligheid, creativiteit en inspiratie toegewenst!

 

Ruimte | BESSEMOERZAAL