Knutselen


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 03 juli 2019


Vanaf woensdag 6 maart tussen 10.00 – 12.00 uur bent u van harte welkom tijdens de knutselochtenden. 

Een buurtbewoner gaf eind vorige jaar aan te willen knutselen met anderen. Begin dit jaar hebben we opnieuw hierover gehad en dat leidde tot het volgende idee, wat intussen een feit is.

Tijdens de knutselochtend gaan we kaartjes maken en afhankelijk van de behoefte/vraag vanuit de groep, kunnen we ook andere creaties maken. Wilt u liever gaan haken, breien of op een andere manier creatief bezig zijn, dat kan! Want hoe meer zielen hoe beter.

Deelname kost € 2,- per keer dat u mee doet. Dit is inclusief alle materialen voor het maken van 3d kaarten, maar zeker ook gewone kaarten. Voor de momenten dat we iets speciaals gaan maken, vragen wij daarvoor een extra bijdrage. Hoeveel dat is, is afhankelijk van wat jullie willen gaan maken.

Deze knutselochtend valt samen met de koffieochtend. Koffie en thee zijn € 0,50.

Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt heerlijke soep geserveerd met stokbrood voor € 1,- Daar kunnen jullie als groep ook altijd bij aanschuiven, aangezien dit in dezelfde ruimte plaats vindt. Geef minstens een week van te voren aan mocht u bepaalde allergieën hebben. Onze soep chef Herman, doet zijn best er rekening mee te houden. Lukt dit niet, dan laten wij dat u ook tijdig weten.

Veel plezier en gezelligheid bij de Creatieve bijeenkomsten.

 

Ruimte | Bessemoerzaal