CreaDoe 2023


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 januari 2023 tot en met 17 mei 2023. De eerstvolgende keer is op 8 februari 2023 10:00

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën:

  • Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Betaling met ideal is weer mogelijk!

Creadoe is op woensdag van 10.00 – 11.30 uur in de even weken:

11 januari 2023 ipv december 2022: Collage maken
25 januari: Kaarsen maken (hergebruiken, neem oude kaarsen en eventueel een leuk glazen potje mee!)
8 februari: Valentijnshart maken (met gerolde papier kunst, dit heet filigraan)
22 februari: Dot painting bloempot of beschilderen
8 maart: Boekenlegger maken
22 maart: Sieraden maken
5 april: Paasstukje maken (met bloembollen/eischalen/kuikentjes)

Opgave kan telkens tot de dag voor de activiteit om 12.00! En telkens per activiteit of een strippenkaart van 10 keer voor € 30,00. Wanneer een activiteit duurder is dan € 3,00 dan betaal je het verschil extra.
De CreaDoe is op de even weken en valt samen met de koffieochtend. Koffie en thee zijn € 0,70 per kopje. Aansluitend is het SoepUur à € 1,50 voor een kopje soep en stokbrood met kruidenboter.

Hallo!

Mijn naam is Petra en ik ben 36 jaar. Ik ben altijd wel creatief bezig. Zo knutsel en schilder ik graag en maak bijvoorbeeld jaarlijks kerststukken en kerstkaarten. Daarnaast vind ik het erg leuk om uitjes/activiteiten/creatieve dagen te organiseren.

Vanaf 2021 geef ik bij TuinPad invulling aan de CreaDoe woensdagen (om de week). Ik wil jullie graag kennis laten maken met diverse creatieve mogelijkheden zodat je zelf kunt ervaren wat bij je past (misschien ontdek je wel een nieuwe hobby). Afgelopen jaar zijn er mooie creaties gemaakt. Van schilderen tot kleien, van dot painting tot bonbons maken (kosten variërend van 1 euro tot 5 euro). Ik heb zin om samen met jullie er weer een leuk, gezellig creabea jaar van te maken. Ik zet de activiteiten breed op zodat er hopelijk meerdere mensen geïnteresseerd raken (en je je eigen creativiteit kwijt kan) en ik sta open voor ideeën. Je mag ook je eigen creabea werkje/project meenemen en daar mee aan de slag gaan. Schuif gezellig aan! En wie weet tot gauw.

Creatieve groet Petra

En heb je een Stadjerspas, dan krijg je 66% korting!

Ruimte | Bessemoerzaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
2023 Crea Doe Valentijnshart maken €3,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.