Body, Mind & Soul


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 januari 2019 tot en met 26 februari 2019. De eerstvolgende keer is op 26 februari 2019 20:00


Nog 3 lessen voor de cursus Soul. In de voorjaarsvakantie is er geen les. Na Soul, begint weer de cursus Body. Vergeet je daarvoor niet op te geven.

 

Deze cursus bestaat uit drie onderdelen van elk 7 lessen, die ook apart te volgen zijn.

Body

Wat heeft je lichaam je te vertellen? In deze cursus zullen we aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en mindfulness kijken naar wat er in ons lichaam speelt en wat we hiervan kunnen leren.

Mind

Positieve gedachten geven ons meer energie en dat is merkbaar in ons lichaam. Spelenderwijs zullen we aan de hand van NLP oefeningen en coaching technieken kijken hoe onze mind werkt en of we oude patronen kunnen loslaten.

Soul

We gaan in een veilige omgeving ervaren wat er op dieper niveau in ons afspeelt. Er wordt gebruik gemaakt van visualisatie, lichaamsgerichte oefeningen en (sjamanistische) meditatietechnieken.

Prijzen

7 lessen à € 125,- voor regulieren.

7 lessen à € 100,- voor mensen die iets minder te besteden hebben.

7 lessen à € 80,- voor mensen met een klein inkomen of stadjerspas.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de docent Rosa Francken via: rosarayinspiratiecoaching@gmail.com of 06 47 08 85 22.

 

Ruimte: Dierenriemzaal