2024 Power Yoga Gevorderd 10x


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 mei 2024 tot en met 18 juli 2024. De eerstvolgende keer is op 30 mei 2024 19:30

  • Locatie: TuinPad
  • Categorieën:

  • Sorry, het is uitverkocht

  • Toekomstige data:

Nieuwe serie van 10x tot de zomervakantie van 19.3020.45 uur 10 lessen
Let op! Opgave en betalingen kunnen tot de 2e les, donderdag 23 mei om 12.00 uur. Trouwe deelnemers hebben voorrang. Ervaring met yoga of deze sport is een pré.
Een PROEFLES is gratis en is mogelijk op de eerste les 16 mei óf op de tweede les 23 mei. Tijdens de feestdagen en schoolvakanties zijn er geen lessen.

Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste in jezelf naar boven. Wees de optimale vorm van je zelf.

De oefeningen zijn opgebouwd uit telkens terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series en alternatieve zonnegroeten met daar tussendoor telkens nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow, die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan. Samen bouwen we aan je mogelijkheden in verschillende geavanceerde poses. Rekening houdend met wat jouw lichaam en geest aankan. De serie yogalessen zijn opbouwend dus doorgaand in de al eerder gegeven yogaposes.

Power Yoga maakt je springlevend en geeft je ontspanning na beoefening. Na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje kruidenthee te drinken.

Docent is Nadine
Ruimte: Dierenriemzaal

Aanmeldingsformulier:

Dit evenement is uitverkocht.